> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Стойчо изригна срещу БФС и просъска към Батков


Стойчо изригна срещу БФС и просъска към Батков

0
0
356

Дата: април 17, 2015

Треньорът на Левски Стойчо Стоев атакува БФС заради решението дербито с Лудогорец да бъде преместено с едва 15 минути по-късно. Реваншът за Купата на България е на 29 април, като първоначално бе насрочен за 18,30 часа. Желанието на „сините“ бе мачът да се играе с един час по-късно, но БФС реши да го отложи само с 15 минути.

„Разбира се, че не сме доволни, приемаме решението като подигравка. От една страна искахме мачът да е по-късно, защото така повече хора ще могат да посетят срещата в работния ден. От друга страна, вече навлизаме в пролетно-летния сезон, когато температурите около 18,30 часа са доста високи. Така ще спадне доста интензитета на мача и играчите няма да могат да покажат това, което се очаква поне през първото полувреме“, коментира Стоев пред „Меридиан Мач“.

Той сподели, че не знае дали да очаква удари под кръста преди битката с „орлите“ за Купата на България.

„Далеч е, не знам какво да очаквам. Аз казах отдавна, че който и да свири този мач, се надявам да се справи. След всеки двубой ме питате за реферите и аз не искам да коментирам, но в много двубои не се свири коректно. Надявам се срещу Лудогорец всичко да е честно, на който и да бъде поверена срещата“, коментира още Стоев.

Той сподели също така, че на този етап не се вижда изход от финансовата криза. В началото на следващата седмица обаче трябва да има повече яснота, относно бъдещето на клуба.

„Не е извършвано никакво плащане. Никой не е говорил с футболистите по тази тема. На практика – промяна няма. Имаме уверение, че през следващата седмица ще има повече яснота по ситуацията и какво ще се случва занапред. Ще разберем истината за състоянието на клуба“, смята още Стоев.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments