> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Стоичков влиза в управата на Барселона


Стоичков влиза в управата на Барселона

0
0
371

Христо Стоичков получи покана да влезе в управата на Барселона, но за целта кандидатът Емили Русо трябва да спечели президентските избори в началото на следващата година. Русо обяви, че ако застане начело на каталунците, вицепрезидент ще е футболният агент Хосеп Мария Мингея. Именно последният предложи Камата от ЦСКА на Барса, като обяви че българинът има предложение да влезе в управата.
“Гордост е да представя Хосеп Мария Мингея, с когото се запознах преди няколко месеца и между нас има много добра химия. Той ни доведе Марадона, Ривалдо, Меси, наскоро със сина си и Ансу Фати. Това е част от историята на Барса. За мен е гордост и чест да го имам в кандидатурата си“, казва Русо.

Мингея бе този, който заяви, че Стоичков ще е включен в проекта, като същото важи и за друга легенда в лицето на Чарли Рексач.
Емили Русо се закани да доведе и голямо има на “Камп Ноу”, ако стане президент. Той визира нападателя на Борусия Дортмунд Ерлинг Холанд. По трансфера ще работи именно Мингея, който вече имал договорка с импресариото на Холанд – Мино Райола.
Холанд е първото голямо име, което се появява като обещание от претендент за големия пост. Русо е бивш вицепрезидент от ерата на Хосеп Мария Бартомеу. Той обвини Бартомеу, че е бъркал в клубната хазна и напусна със скандал.

За президентските избори в Барселона вече са подадени 7 кандидатури. Наскоро досегашният шеф Бартомеу подаде оставка под натиска на феновете. Изборите са в края на януари. От това кой ще поеме управлението на Барса зависи и оставането на суперзвездата Лео Меси. Последният има договор до края на сезона и от утре може свободно да преговаря с други отбори.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx