> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Стоилов: Имам забележки към футболистите на Левски


0
0
292

Левски днес не беше на най-високото си ниво, заяви старши треньорът Станимир Стоилов след победата с 2:0 срещу Ботев Пловдив. Той обясни, че “сините” са длъжни да играят по-добре, когато на трибуните има над 10 хиляди души.

“Мачът се разви благоприятно за нас. Вкарахме два бързи гола и затворихме мача през второто полувреме, но не бяхме на максимална скорост и имам забележки. Цяла седмица опитвам да обясня на футболистите, че трябва да мислят и за първенството, а не само за финала. Ако не бяха внимателни днес, можехме да загубим всичко в първенството още сега. Левски мисли мач за мач, а пред 10 хиляди души сме длъжни да играем добре, още по-силно, за да си тръгват хората щастливи”, каза той.

“Левски винаги трябва да се бори докрай и за всичко. Точно това правим. Дори и да загубим двете ни възможности за евротурнири, за нас е важно да играем на живот или смърт“, обобщи хасковлията.

“Мисля, че от началото на мача тръгнахме доста агресивно. Хубавото беше, че реализирахме два гола за кратък период от време. Това ни позволи да бъде по-спокойни. Дузпата и този красив гол на Ноа бяха много важни. В атака създадохме добри възможности, но в защита не бяхме на добро ниво“, коментира Филип Кръстев.

„Аз по принцип мога да бия дузпи. Нашият треньор преди всяка ситуация, който да изпълнява дузпата. Аз бях уверен и затова бих аз. Много е трудно да не мислим за финала, но нашите треньори правят всичко, за да бъдем концентрирани върху това, което ни предстои.
Ще направим всичко възможно, за да изиграем следващия мач срещу Черно море на 100% и да спечелим.
Аз съм казал доста пъти вече, че тук се чувствам много щастлив. Намерих своя дом и своето място. Тренирам много силно. Искам да опровергая всичко хора, които твърдяха, че ще се проваля. Бъдещето ми не може да бъде ясно, защото решението ми не зависи изцяло от моето желание. За мен ще бъде супер, ако остана още една година в Левски“, каза още Кръстев.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx