> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Левски се справи с Ботев Пд и доближи третото място


0
0
362

Левски победи Ботев Пловдив с 2:0 в мач от първенството и съкрати наполовина преднината на “канарчетата” на третото място в efbet Лига. Три кръга преди края на сезона отборът на Станимир Стоилов изостава с три точки от пловдивчаните в битка за квота в Лигата на конференциите.

Левски реши мача още през първото полувреме, когато “сините” владееха центъра и реализираха два гола. В десетата минута Дилан Мертенс удари топката с ръка след игра с глава на Георги Миланов и съдиите дадоха дузпа, реализирана от Филип Кръстев в десния ъгъл на вратата. В 36-ата минута пък Ноа Сонко Сундберг получи топката от Уелтън на 30 метра от вратата и изпрати бомбен удар, който се отби от горната греда и влезе във вратата на Георги Аргилашки.
Това бе първи гол за централния защитник със синята фланелка.
Емануел Току пък пропусна най-чистото положение за Ботев, след като получи извеждащ пас от Тодор Неделев и не успя да преодолее Николай Михайлов очи в очи. Така пловдивчаните се прибраха на почивка с два гола пасив.

Второто полувреме започна с греда за бившия левскар Виктор Генев, като това положение дълго време остана единствено за двата отбора. Левски пък отговори едва след 25 минути игра, когато Уелтън подаде за Илиян Стефанов в наказателното поле, а ударът на халфа бе крайно неточен.

В крайна сметка “сините” спечелиха мача с 2:0 и продължават да мечтаят за третото място в efbet Лига.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx