> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Стаси Иванов със силни изяви срещу отбора на Бекъм


0
0
282

Станислав Иванов започна титуляр за Чикаго Файър при равенството 0:0 като гост на Интер Маями, който е собственост на Дейвид Бекъм. Срещата бе първа и за двата тима в новото първенство на МЛС. Най-добрата възможност за Чикаго се откри в 32-ата минута, когато Пшибилко асистира съм Станислав Иванов, чийто удар се отби от гредата. Бившият играч на Левски бе на терена до 80-ата минута. Иванов бе заменен от Брайън Гутиерес.

Стаси действаше по дясното крило. Заедно с него него в центъра на терена стартира бившият футболист на Ливърпул Джердан Шакири, а като десен защитник се подвизаваше бившият футболист на ЦСКА – София Борис Секулич. А срещата на живо изгледа легендата на българския футбол Христо Стоичков. По-рано днес Камата направи скандални разкрития за този толкова обичан спорт. Както е известно, Ицо живее и работи именно в Маями.

В следващия втори кръг Чикаго Файър ще бъде домакин на Орландо Сити, където играе друга звезда – Алешандре Пато. Отборът на Дейвид Бекъм пък има визита на ФК Остин.

Снимка: Туитър

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx