> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Солскяер хвали Юнайтед след гръмка победа


0
0
414

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер похвали играчите след разгрома над домакина Реал Сосиедад с 4:0 в първи мач от 1/16-финалите на Лига Европа. Норвежецът е на мнение, че набират инерция точно за заключителните мачове за сезона. “Червените дяволи” записаха колебливи резултати във Висшата лига в последните седмици, но сега категорично надиграха своя съперник, който всъщност е хит в Ла Лига. Срещата обаче не се игра в баския град Сан Себастиан, а в Торино заради коронамерките. Реваншът обаче ще е на “Олд Трафорд” на 25 февруари.

“Играхме добре, бяхме по-точни в завършващата фаза, въпреки че имахме няколко шанса преди първия гол. Но когато вкарахме втория, мачът се отвори и имахме повече свободни пространства. Ще излезем със силен отбор и на реванша, защото искаме да наберем инерция. Минахме през труден период, но тази вече намерихме себе си.
Някои от момчетата имаха малко умора в краката, така че беше важно да направим смени, успяхме да направим малко ротация. Ще направим ротация и за реванша, но няма да го подценяваме”, обяви треньорът на Юнайтед.
В следващия си мач “дяволите” посрещат Нюкасъл в неделя.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments