> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Солскяер се гласи за успешен край на сезона


0
0
442

Оле Гунар Солскяер се гласи за успешен край на сезона на Манчестър Юнайтед. Норвежецът заяви, че до момента се представят на ниво, въпреки, че изтърваха водачеството във Висшата лига на Англия и от “Олд Трафорд” обявиха, че се отказват от борбата за титлата. Успешният сезон обаче за клуб като Юнайтед ще бъде подпечатан, ако отборът спечели трофей до края на кампанията.

“Влизаме във всеки сезон с желанието да е по-добър от предходния. Дали сме направили стъпка напред? Това ще разберем на края на сезона, ако сме спечелили трофеи. Все още сме в битката. Да, загубихме на полуфинала за “Карабао Къп”, но сме 1/4-финал за ФА Къп, продължаваме в Лига Европа и сме на второ място в първенството. За момента изглежда, че има подобрение, но сега влизаме в решаващия момент от сезона, така че трябва да бъдем постоянни, да подобрим качеството, да изкореним някои грешки и да бъдем по-ефективни пред гола.

В момента не мога да кажа какъв сезон би бил успешен. Ние обаче имаме шанса да завършим така сезона, че да останем с чувството, че той е бил успешен. Мисля, че показахме качества, които могат да ни спечелят трофеи”, заяви Солскяер на днешната си пресконференция. Тимът му гостува на аутсайдера Уест Бромич Албиън в неделя от 16.00 часа. Солскяер добави, че Ерик Байи, който не е играл от мача с Фулъм миналия месец, е подновил тренировки. Пол Погба обаче все още не е възстановен от своята контузия. Французинът ще е аут няколко седмици.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments