> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Солскяер прави чистка в Манчестър Юнайтед


оле гунас солск

0
0
410

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер ще направи чистка в клуба. Норвежецът започва разговори с шестима играчи, на които ще се опита да обясни да си търсят нови отбори, защото няма да играят на “Олд Трафорд”.
Според медиите на Острова той иска да се раздели с футболисти, на които не разчита особено, за да освободи място за бъдещи нови попълнения. Някои от тях ще бъдат преотстъпени под наем, а на други се търсят купувачи.
Въпросните футболисти са вратарят Серхио Ромеро и полевите играч Фил Джоунс, Маркос Рохо, Джеси Лингард, Даниел Джеймс и Брендън Уилямс. Последните двама ще бъдат пратени да се обиграват в други отбори, докато за останалите се чакат оферти за перманентни трансфери.

От Юнайтед категорично са отказали да оставят в Аталанта под наем до края на сезона Амад Диало, така че крилото се очаква още днес да се присъедини към “червените дяволи”.
Сходен е и случаят с Пол Погба – ръководството е отхвърлило офертата на Ювентус. Според информациите в Италия тя е включвала размяна на играчи, като “бианконерите” са предложили Аарън Рамзи или Дъглас Коща. Солскяер, обаче не проявявал интерес към нито един от двамата. Той е решил окончателно да не продава французина през зимата, защото има нужда от него в битката за призовите места през този сезон.
Наскоро и агентът на играча – Минао Райола, призна, че такъв тип футболисти не могат да бъдат трансферирани през януари, но през лятото най-вероятно Погба ще смени клуба.
Следващият мач на Манчестър Юнайтед е в сряда срещу Манчестър Сити в полуфиналите за Kупата на Лигата.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx