> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Солскяер: Победата над Ливърпул е фантастична


0
0
403

Оле Гунар Солскяер определи победата на Манчестър Юнайтед над Ливърпул с 3:2 като фантастична. С нея “червените дяволи” се класираха за 1/8-финал за ФА Къп, а според норвежеца победата граничи с фантастиката. Така Юнайтед задълбочи кризата в Ливърпул, който е в серия от пет мача във Висшата лига е без успех.

“Ливърпул е фантастичен отбор. Да победиш шампиона е фантастика. Беше брилянтно представяне от нас. Изостанахме в резултата, но играхме много добър футбол през по-голямата част от мача. Въпреки това, те реагираха по прекрасен начин и е радващо, че стигнахме до победата. Намерихме своя път, ставаме все по-силни. Обратите от 0:1 се превръщат в наша запазена марка. Показвали сме го доста пъти през миналия сезон. Това, че можем да съперничим на най-добрите с нашия стил на игра ни дава допълнителна увереност”, коментира Солскяер.

Имаше и добри моменти в играта ни, но допуснахме и редица грешки. За да спечелиш срещу Манчестър Юнайтед трябва да си безспорен лидер, а ние не бяхме. Все пак можем да извлечем някои позитиви от този мач. Салах игра добре, това ще му даде увереност. Искахме да победим, но само с желание не става”, коментира германският треньор на Ливърпул Юрген Клоп.

“Предполагам, че за Ливърпул този резултат е разочароващ, но двата гола, които отбеляза Мо Салах, трябва да са зарадвали Юрген Клоп. Мисля, че в този двубой разликата между двата отбора се изразяваше в това, че единият бе много уверен, тъй като се намира в страхотен момент. При другия има спад. Салах трябва да е разочарован, че не е сред победителите, след като вкара два гола. Тогава обаче се появи суперрезервата Бруно Фернандеш”, смята легендата на английския футбол Майкъл Оуен. Той е играл и за двата отбора, като е юноша на Ливърпул, но между 2009 и 2012 г. беше част от Юнайтед.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments