> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Скандал за пари между Емил Костадинов и Сашо Станков


0
0
658

Бившият треньор на ЦСКА Александър Станков разкри, че Емил Костадинов му дължи огромна сума пари вече повече от десетилетие. Станков бе начело на “армейците” в началото на века, а за последно работи като директор в Локомотив (Пловдив) през 2019 година. В кариерата си той е бил селекционер на младежкия национален отбор, а също така е работил в Китай и Русия.
Атаката дойде, защото синът на Станков – Борис, е част от екипа на Димитър Бербатов, който се бори да бутне властта в БФС. Костадинов, както е известно, е член на Изпълкома на Боби Михайлов. Вчера той спря вписването на Митко.

“Пълна и точна истина. Само аз мога, без да се притеснявам, да приложа три Изпълнителни листа срещу г-н Костадинов. Задълженията му само към моето семейство са огромни. Не сметна за нужно да връща дадени от нас заеми. Върнал е част от задълженията си с дълги и тежки дела.
А за една “малка” и “незначителна ” сума от 300 000 евро се прави на приятно разсеян вече 11 години. Това е непогасена част от заемите. Аз и съпругата ми сме работили и сме изстрадали тези пари. Не като този господин, който няма нормален работен ден, съпругата му – също. Но пък цял живот е бил на хранилка някъде. И сега е още.

Как се пуска този кокал. Колко хора получават пари за спане, софри и далавери. Ще попитат някои хора защо мълчах досега. Водихме дела, не трябваше да се шуми. Това е човекът, който навреди морално и финансово на мен и семейството ми. Нито за секунда не е съжалил за постъпките си.
Този човек спи спокойно, без никакво чувство за вина и отговорност. Мога да покажа на заинтересованите официални документи. Нека всеки, който прочете този пост , да прецени иска ли бг футбола да бъде ръководен от такива хора. Голям футболист и изключително нисък човек”, написа във фейсбук Станков.

“Глупости не ми се коментират. Нещо е в грешка този господин. И друг път съм чувал подобни глупости – нали преди няколко седмици си бях купувал поршета, джипове. Още днес ще му заведа дело за клевета”, каза пред “Спортал” Коща.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx