> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Сираков докара 6 млн. лв. печалба на Левски


3
0
753

Левски е отчел печалба от 6 милиона лева за първите 10 месеца на годината. Такова чудо не е виждано на „Герена“ повече от 15 години. За последно се е случвало по време на европейския поход на отбора в периода 2005-06 г. при предишния престой на Станимир Стоилов като треньор на „сините“.
Именно Мъри и собственикът Наско Сираков са в основата на сериозно подобрените икономически резултати, пише “Мач Телеграф”. Стоилов държи клубът да спазва строга финансова дисциплина, която заедно с огромната помощ на феновете е довела по регистрирането на печалбата.

Сметките на „Герена“ са показали, че от януари до началото на ноември в клуба са постъпили приходи в размер на 15 милиона лева, докато разходите са 9 милиона.
В предишни години Левски също е имал сериозни постъпления, но и разходите са били значително по-високи. За тяхното намаляване изключително допринася редуцирането на заплатите, както и привличането на качествени футболисти без трансферни суми.
Единствената лоша новина, свързана с отчетената сериозна печалба на „Герена“, е, че тя вече е изразходвана, за да се покрият минали задължения на клуба към различни организации. Левски дължи 11,1 млн. лв. на НАП и още около 20 млн. на Васил Божков, който плати новия сектор “А” на “Герена”. Всичките финансови проблеми на “сините” може да се изчистят, ако в клуба влезе сръбският милиардер Драган Шолак, който от месеци преговаря със Сираков.

Снимка: Фейсбук

3
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx