> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Сантос оспори головия рекорд Меси, трябвали му още 448 попадения


Пеле

0
0
428

Бразилският Сантос оспори твърдението, че Лионел Меси е подобрил рекорда на легендата Пеле за най-много голове, отбелязани за един клуб. Наскоро звездата на Барселона достигна кота 644 за каталунците и коригира знаменитото постижение на трикратния световен шампион от 643 подадения за Сантос.
Самият аржентинец изрази радостта си от подобряването на рекорда, но от Сантос оспориха постижението. Според бразилския отбор Пеле е вкарал общо 1091 гола с клубната фланелка, като 643 са в официални мачове, а 448 в приятелски срещи, но те също трябва да се броят. “Тези 448 гола, които те се опитват да изтрият, са отбелязани срещу водещите отбори по това време. Пеле има по девет гола срещу Клуб Америка (Мексико) и Коло Коло (Чили), както и осем срещу Интер Милано. Той е вкарвал в приятелски мачове още на Ривър Плейт, Бока Хуниорс, Расинг, Реал Мадрид, Ювентус, Лацио, Наполи, Бенфика и Андерлехт. Той има и четири гола в четири мача с Барселона.
Някои казват, че много от тези 448 гола са вкарани в приятелски мачове срещу слаби съперници и регионални отбори. Дори и да е така, мачовете са се играли в официалните екипи на отборите, по официалните правила на футбола и са записани в официалната статистика. Гол срещу Ейбар има същата стойност като гол срещу Валенсия. Гол срещу Трансваал (Суринам) има същата стойност като гол срещу Реал Мадрид”, обявиха от Сантос.
Пеле вече поздрави Меси за подобряването на рекорда, но все още не е коментирал версията на Сантос.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx