> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Сам Алардайс заменя Славен Билич в Уест Бромич


Сам Алардайс заменя Славен Билич в Уест Бромич

0
0
450

Сам Алардайс ще е новият треньор на Уест Бромич Албиън. Големият Сам заменя Славен Билич, като това е първата треньорска рокада във Висшата лига за този сезон. Хърватинът беше натирен от ръководството на клуба след изненадващото 1:1 на “дроздовете” при гостуването на претендента за титлата Манчестър Сити. Хиксът на “Етихад”, който е повече от престижен за Албиън, не е бил критерии за това дали Билич да остане.
“Бихме искали да благодарим на Славен и неговия щаб за техните усилия при спечелването на промоция през миналия сезон. Желаем им всичко най-добро в бъдеще”, съобщиха от клуба, който се намира на предпоследно място с класирането със 7 точки от 13 изиграни мача.
Сам Алардайс ще има за цел ще да спаси УБА от изпадане. Така 66-годишният специласт ще се завърне във Висшата лига, след като за последно води Евертън, но бе освободен през 2018 година.
Билич изкара по-малко от две години на “Дъ Хоуторнс”, като през миналия сезон класира тима във Висшата лига, но началото на тази кампания бе много трудно и “дроздовете” спечелиха първата си и единствена победа до този момент едва в 10-ия кръг.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx