> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Русия с титлата от АТП Къп


Tenis

0
0
1564

Русия е вторият шампион в АТП Къп, след като спечели по категоричен финалния сблъсък с Италия. Воден от двамата си играчи в топ 10 Даниил Медведев (№4) и Андрей Рубльов (№8), руският състав спечели в два мача на сингъл и не се наложи да се играе срещата на двойки. Тя даже беше отменена и веднага се пристъпи по церемонията по награждаване.

Рубльов зададе началото с категоричен успех над Фабио Фонини 6:1, 6:2 за едва 62 минути. Опитният италианец нямаше отговор на агресивната игра на съперника си.
Във втория мач Медведев спря Матео Беретини, който преди финала нямаше загубен сет в турнира. За 81 минути руснакът разби съперника си, побеждавайки с 6:4, 6:2.
Така Сборная” наследи отличието от Сърбия, който е първият шампион в този отборен турнир, който е подгряващ за Откритото първенство на Австралия, стартиращо от понеделник.

Иначе през седмицата Русия нямаше нито един загубен мач на сингъл, като непобедени до сега, Медведев и Рубльов стартираха сезона по перфектен начин, демонстрирайки, че се намират в добра форма.

В последния си мач Медведев бе изправен пред огромно напрежение от Беретини, но това по никакъв начин не се отрази на представянето му. През изминалата седмица първата ракета на Италия записа доста убедителни победи, включително над световния №3 Доминик Тийм (Ав), разчитайки основно на успешния си начален удар и агресивен форхенд, но сега дори това не бе достатъчно.

Снимка: atptour.com

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments