> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Реал Мадрид ще се бори да вземе Мбапе


0
0
362

Реал Мадрид ще направи всичко възможно, за да вземе Килиан Мбапе през лятото, съобщава в. “Марка”. От доста време шефовете са взели решение, че ще отправят мегаоферта за нападателя на ПСЖ след края на сезона.
На “Сантиаго Бернабеу” смятат да започнат изграждането на изцяло нов проект, както в спортно-техническо, така и в бизнес отношение. За целта обаче те имат нужда от нова световна звезда, около която да градят състава си, а Мбапе отговаря идеално на тези критерии.

Белият балет” бе близо до привличането на Мбапе през 2017 година, но тогава в клуба взеха решение да не насилват продажба на Гарет Бейл, а да запазят триото в атака – Бейл, Бензема, Роналдо, което тъкмо им бе донесло втора поредна титла в Шампионската лига. Впоследствие в клуба съжалиха за това решение, тъй като следващото лято Кристиано реши изненадващо да си тръгне.

Проблем е дали от Реал ще успеят да предложат голямата заплата, която парижани със сигурност ще дадат на играча си. Новият треньор Почетино лично ще се заеме с новия договор на играча, защото настоящият изтича след малко повече от година. Именно поради тази причина Реал ще натисне да взема играча, защото ПСЖ няма как да си позволи да го пусне да си тръгне без пари, защото френският шампион го взе от Монако за 180 млн. евро.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments