> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Реал Мадрид с 35-а титла в Испания


0
0
320

Реал Мадрид триумфира с шампионската титла в Испания за 35-и път в славната си история. “Кралете” победиха Еспаньол с 4:0 в мач от 34-ия кръг и са недостижими на върха четири кръга преди края на шампионата.
Старши треньорът на Реал Карло Анчелоти направи ротации в състава и даде почивка на някои от титулярите, но това не спря тима към убедителен успех срещу гостите от Барселона.

Първия удар по топката в срещата символично направи тенисистът Рафаел Надал, който е почетен член на “кралския клуб”. Над всички през първата част бе нападателят Родриго, който вкара два гола до почивката. Бразилецът получи пас от своя сънародник Марсело в 33-а минута и прецизно прати топката в долния ляв ъгъл. Две минути преди почивката отново Родриго се разписа за 2:0.

В 55-а минута и Марко Асенсио записа името си сред голмайсторите. В последния половин час от мача Анчелоти пусна в игра Бензема, Кроос и Иско да поддържат игрови ритъм преди важния реванш от полуфиналите в Шампионска лига срещу Манчестър Сити в сряда. Бензема, който е фаворит за “Златната топка”, не пропусна да се разпише и оформи крайното 4:0 в 81-а минута след асистенция на Винисиус. След последния съдийски сигнал играчите на Реал вдигнаха титлата и дадоха начало на празненствата по улиците на Мадрид.

Карло Анчелоти изведе Реал Мадрид до 35-а титла в Испания и стана първият треньор, триумфирал като шампион и в петте водещи първенства в Европа. Преди това италианският специалист спечели титлите на Италия с Милан, Англия с Челси, Франция с Пари Сен Жермен и Германия с Байерн Мюнхен.

“Емоцията е огромна. Изпълнихме целта след страхотен сезон, в който бяхме много постоянни в изявите си и заслужихме успеха. Трябва да благодаря на играчите за работата и отношението им. Днес трябва да празнуваме, а не да говорим. Искам да празнувам. За мен е чест да съм шампион в петте големи лиги. Това означава, че съм се справила доста добре. Горд съм. Искам да продължа да печеля титли с Реал Мадрид. Ще се видим в сряда отново тук. Искам да кажа на феновете, че в сряда имаме нужда от тази атмосфера”, коментира Анчелоти след победата над Еспаньол с 4:0, която узакони титлата на Реал.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx