> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Реал, Барса и Юве възраждат Суперлигата


0
0
487

Реал Мадрид, Барселона и Ювентус планират да направят втори опит да формират Европейска Супер лига, която да се отцепи от УЕФА и да замени Шампионската лига. Миналата пролет част от най-големите европейски клубове обявиха, че смятат да се отделят в Супер лига, но проектът бързо пропадна заради недоволството на феновете. Реал, Барса и Юве обаче отказаха да заявяват, че се отказват от проекта, а сега те ще се опитат да го рестартират, съобщава британският таблоид Мирър.

Очаква се през уикенда президентът на Ювентус и един от инициаторите на идеята Андреа Аниели да говори на бизнес среща, на която да даде повече подробности за новия и подобрен формат на Супер лигата. Според информацията ще бъде премахнат един от детайлите, който най-много ядоса феновете – липсата на изпадащи отбори, като процесът на квалификация ще стане по-отворен и достъпен за повече клубове.

Друга идея на двата испански гранда и торинци е да създават нови силни клубове на места, където няма такива, като първите две дестинации са Дъблин и Люксембург. Новосформираните клубове също ще участва в Супер лигата.

При всички положения се очаква нов остър отговор от страна на УЕФА, като президентът на европейската футболна централа Александър Чеферин определи президентите на трите клуба като “шарлатани” миналото лято.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx