> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Първият напуснал ЦСКА ще е Алън Пардю


0
0
475

Техническият директор на ЦСКА Алън Пардю, трябва да напусне официално клуба в следващите дни, пише “Мач Телеграф”. Британецът е бил озадачен от внезапното желание на собствениците да прехвърлят акциите на когото и да е и не виждал смисъл да продължава работата си.

Пардю е имал договорка с Данаил Ганчев да работи за имиджа на ЦСКА в чужбина, подобно на предшественика си Кристиано Джарета. За краткото си време в София обаче, Пардю до последно изучаваше особеностите на балканския футбол.

Наскоро се появи информация, че Пардю е близо до завръщане в Англия, където щял да стане мениджър на Уимбълдън, но самият той отрече това. Предстои раздялата с англичанина да бъде официално обявена от “Българска армия”. Той ще е първият напуснал след сътресенията в Борисовата градина.

Иначе днес се очаква повече информация по темата, след като старши треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович ще даде пресконференция преди домакинството срещу Черно море в мач от XVIII кръг на еfbet Лига. Събитието ще се състои от 12.00 часа на стадион „Българска армия“. “Армейците” посрещат варненци утре от 17.30 часа.

Снимка: skysports.co.uk

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments