> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Прогноза за мача Саутхемптън – Ливърпул


Мохамед Салах

0
0
388

Саутхемптън е домакин на Ливърпул в последен мач от 17-ия кръг на Висшата лига на Англия. Срещата е в понеделник от 22.00 часа на “Сейнт Мерис Стейдиъм”. Преди нея домакините са на деветата позиция с 26 точки, докато гостите разделят лидерската такава с Манчестър Юнайтед с по 33 т.

Независимо, че са на 7 т. от върха южняците са в криза, като са в серия от четири мача без победа, в които са с три хикса и с една загуба. Преди това момчетата на Ралф Хазенхютъл са с два успеха, като общата голова разлика е 6:3. Саутхемптън страда от липса на голове, като вече три мача не е преодолявана противниковата врата. У дома воденият от австриеца тим е само с два успеха в пет мача през декември, но не допусна гол в пет от седем мача.
Хазенхютъл ще е само без контузения Яник Вестегаард, а до последно под въпрос е Натан Редмънд.

Мениджърът на шампионите Юрген Клоп е с доста кадрови проблеми, като твърдо в лазарета са Върджил ван Дайк, Диого Жота, Джеймс Милнър, Джо Гомес, Жоел Матип и Наби Кейта.
Вероятно поради тази причина “червените” останаха без победа в първите два коледни мача. Реално в последните шест шампионатни мача Ливърпул е с по три победи и равенства, като са вкарани 16 гола и са получени четири.
Ливърпул е с пет равенства в последните си шест визити, но е в серия от шест поредни победи над Саутхемптън във всички турнири. Половината от тези мачове са именно на “Сейнт Мерис”. Общата голова разлика е внушителното 17:2 в полза на гостите в днешния мач.

Независимо от проблемите на Клоп, не смятам, че той ще допусне нова издънка, както в мачовете с Нюкасъл (0:0) и с Уест Бромич (1:1) в предните два кръга. Този път ударното трио Мане, Салах и Фирмино ще си свършат работата. Прогнозата ми е за победа на Ливърпул.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
1 Коментар
Най-стари
Най-нови Най-висок рейтинг
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари

[…] Клоп. На празните трибуни на „Сейнт Мерис“ точен беше единствено Дани Ингс във 2-рата минута, като реално цял мач гостите не можаха да намерят […]

0
Оставете Вашия коментарx