> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Прогноза за мача Шефилд Юнайтед – Манчестър Юнайтед


Прогноза за мача Шефилд Юнайтед – Манчестър Юнайтед

0
0
2726

Шефилд Юнайтед приема Манчестър Юнайтед в мач от XIII междинен кръг на английската Висша лига. Срещата е в четвъртък от 22.00 часа на стадион “Брамал Лейн”, а преди нея домакините са твърдо последни с едва 1 точка, докато гостите са девети с 20 т., но на 5 т. от лидерите.
Това е нещо като локално дерби, защото разстоянието между двата града е около 50 км.
Шефилд Юнайтед обаче са пълно разочарование този сезон, като с тази игра не е ясно как ще успеят да се спасят от изпадане.
Играчите на Крис Уайлдър са в серия от седем поредни загуби, като за последните 10 мача имат девет поражения и едва едно равенство. У дома Юнайтед загуби три мача напоследък. От края на октомври досега тимът е вкарал едва два гола и е инкасирал 12 в шест мача. А единственото равенство през сезон е срещу новака Фулъм (1:1) през октомври. Мениджърът Уайлдър ще е само без контузения Джак О’Конъл, а под въпрос до последно ще е Оливър МакБруин, който е с болежки от мача със Саутхемптън в неделя, който беше загубен с 0:3.
От другата страна Оле Гунар Солскяер може да разчита на всичките си изпълнители, като под въпрос е само Едисон Кавани, но ако се наложи голаджията ще влезе в игра. На върха на атаката ще застане Антони Марсиал, а напълно готов за игра е и бекът Люк Шоу. Също така е възможно Солскяер да заложи от първата минута на Хуан Мата, Дони ван де Бек и Неманя Матич, тъй като срещу по-слабите съперници трябва да се правят ротации.
Юнайтед извъртя 0:0 със Сити през уикенда в дербито на Манчестър, но резултатът не е толкова изненадващ, тъй като и двата отбора не се намират в оптимално състояние.
“Червените дяволи” са с три победи, две загуби и хикса с “гражданите” в последните си шест мача, при 13:10 голова разлика. Пораженията обаче са в Шампионската лига, откъдето англичаните сензационно отпаднаха. Преди равенството със Сити Юнайтед беше в серия от четири поредни победи в Премиършип.
В директните двубои между днешните съперници тимът на Солскяер е с четири победи и едно равенство, при 11:4 голова разлика.
Сега се очаква картината да е същата, най-малко заради разликата в представянето на двата отбора. Отделно по-класните футболисти също ще окажат влияние на крайния резултат.
Прогнозата ми е за твърда победа на Юнайтед, а може да се пробва и със залог от над 2,5 гола.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx