> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Прогноза за мача Челси – Нюкасъл (печеливша)


0
0
349

Челси приема Нюкасъл в мач от 24-ия кръг на Висшата лига на Англия. Срещата е в понеделник от 22.00 часа на “Стамфорд Бридж” в Лондон. Преди нея домакините са пети в класирането с 39 точки, докато гостите са 17-и с 25 т., като са точно над спасителната линия. Първи под нея обаче е Фулъм, който е с 10 точки по-малко.

Букмейкърите поставят Челси да е абсолютен фаворит, но и с право. Под ръководството на новия мениджър Томас Тухел тимът е с четири победи и едно равенство, като е получил едва един гол, а са вкарани шест попадения. Реално германецът преобрази лондончани, които преди неговото идване се въртяха в средата на класирането.
Тухел ще е само без контузените Тиаго Силва и Кай Хаверц, а под въпрос е Тимо Вернер. Вероятно последният ще получи почивка, за да успее да се възстанови напълно.

Мениджърът на “свраките” Стив Брус е с доста повече кадрови проблеми, като твърдо аут е наказаният Джеф Хендрик и контузените Федерико Фернандес, Хавиер Манкило, Фабиан Шар, Калъм Уилсън и Джамал Ласелс. Това си е доста и несъмнено ще се отрази в днешната среща.
Нюкасъл е с две победи и четири загуби последните шест мача, в които са вкарани 7 гола и са получени 12. Навън тимът би за последно Евертън с 2:0, но преди това беше наредил три поражения, в които дори не вкара гол.

Челси е абсолютен доминатор над Нюкасъл, като в 10 мача е със седем победи и едно равенство. “Свраките” не са били лондончани от миналия януари, когато надделяват с 1:0 у дома, но след това – през ноември Челси бие с 2:0 в Лондон.

“Сините” са в серия от три поредни мача, в които имат преднина и в първото, и във второто полувреме. В същото време Нюкасъл инкасира поне по два гола в пет от последните шест мача.
Прогнозата ми е за категорична победа на Челси, който няма да пропусне да се доближи до топ 4. Смятам обаче, че “сините” ще имат преднина и в двете полувремена.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments