> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Прогноза за мача Челси – Манчестър Юнайтед


0
0
444

Челси приема Манчестър Юнайтед в супердербито, което е част от 26-ия кръг на английската Висша лига. Срещата е в неделя от 18.30 часа на “Стамфорд Бридж”, а преди нея домакините са пети в класирането с 43 точки, докато гостите са втори с 49 т.

Челси безспорно е отборът, който се намира в значително по-добра форма. Томас Тухел генерално преобрази лондончани, които за осем мача под негово ръководство са с шест победи и две равенства, в които са вкарани 10 гола и са получени едва 2. А сухите мрежи са цели шест, което е наистина впечатляващо. През седмицата Челси надигра и победи лидера в Испания Атлетико (1:0) в първи 1/8-финал от Шампионската лига, с което Тухел и компания само затвърдиха добрата си форма.
Немецът няма и кадрови проблеми, като единствено под въпрос е Тиаго Силва, но ако се наложи, бразилският защитник ще играе. На върха на атаката ще е Оливие Жиру, който все още е на гребена на вълната. Във вторник французинът наказа мадридчани с фамозна задна ножица. Негови партньори сега ще са Тимо Вернер и Мейсън Маунт.

От другата страна мениджърът на Юнайтед Оле Гунар Солскяер има повече кадрови проблеми, като норвежецът няма да може да разчита на Фил Джоунс и Пол Погба. Травмата на последния се усложни и той ще е аут още няколко седмици. Погба вече пропусна пет мача, което се усети и в представянето на тима. В четвъртък Юнайтед удържа Реал Сосиедад за 0:0 в Лига Европа, но се класира за осминафиналите след 4:0 в първата среща. Между двата мача с испанците “червените дяволи” биха Нюкасъл с 3:1, а преди това бяха с три равенства, при 11:5 обща голова разлика.

Юнайтед е непобеден вече в 19 мача във Висшата лига. Сега обаче ще е по-сложно заради натоварения график. Челси имаше 48 часа повече за почивка, което няма как да не се отрази в неделя вечерта.
В сблъсъците между днешните съперници Юнайтед е с три победи и две равенства в последните шест мача
, а Челси единствено се справи с тима на Солскяер през юли 2020 г. – на полуфинал за ФА Къп с 3:1. В тези битки Юнайтед е с 10 гола, а Челси само с 5.

С оглед на моментната форма, смятам, че Челси ще вземе победата. “Сините” са в по-добра форма, а Юнайтед са без ключови централни халфове, какъвто е Погба. В допълнение под въпрос е Едисон Кавани, което ще отслаби атакуващата мощ на гостите. Така че единствената прогноза тук е за крайна победа за Челси. Коефициентът за това е повече от примамлив.

Снимка: facebook.com/ChelseaFC/photos

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments