> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Прогноза за мача Челси – Арсенал (печеливша)


0
0
623

Челси и Арсенал се срещат в голямото лондонско дерби, което е от 33-ия кръг на Висшата лига на Англия. Битката е в сряда от 22.00 часа на “Стамфорд Бридж” и е пряка за място в топ 4, което дава право на участие в Шампионската лига. Преди мача “сините” са трети в класирането с 62 точки, като изостават на 12 т. от лидера Манчестър Сити, а “топчиите” са шести с 54 т. Те обаче са само на 3 т. от четвъртия Тотнъм, който е с мач повече.

Челси се намира в по-добра спортна форма. Момчетата на Томас Тухел спечелиха последните си три мача, като в шест са с четири победи и две домакински загуби, при 15:7 обща голова разлика. Немският мениджър ще е без контузените Матео Ковачич, Бен Чилуел и Калъм Хъдсън-Одой, а Рос Бакли е болен.
Напред ще се разчита на немското дуо Кай Хаверц и Тимо Вернер, а зад тях ще действат Мейсън Маунт и Нголо Канте, а Ромелу Лукаку пак ще търка пейката.

Микел Артета се надява Александре Лаказет да е на линия – френският голаджия даде положителен тест за КОВИД-19 и пропусна визитата на Саутхемптън (0:1) през уикенда. Аут са още контузените Томас Партей и Киърън Тиърни, а под въпрос е японецът Такехиро Томиясу.
На върха на атаката ще е Габриел Мартинели, а зад него ще са Бакайо Сака, Мартин Йодегор и Емил Смит Роу.
Арсенал обаче е в криза, като е в серия от три поредни загуби и общо четири поражения и две победи в последните шест мача. В тях са вкарани едва четири гола и са допуснати осем. Освен от “светците”, “артирелистите” паднаха за последно навън и от Кристъл Палас (0:3).

Челси спечели последните два мача с Арсенал и така спря негативната серия от този съперник, който беше взел предните три двубоя. “Сините” нямат успех на собствената си сцена срещу този съперник от лятото на 2018 г., като не успяха да вземат последните два мача.
Сега обаче очакванията са Арсенал да направи още една грешна стъпка. Така, че смело може да се залага за успех на Челси. Другата опция е и двата има да си вкарат по гол.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx