> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Прогноза за мача Уулвърхемптън – Лийдс (печеливша)


Прогноза за мача Уулвърхемптън – Лийдс (печеливша)

0
0
333

Уулвърхемптън посреща Лийдс в първи мач от XXV кръг на Висшата лига на Англия. Срещата е в петък от 22.00 часа на “Молиню Стейдиъм”, а преди нея домакините са 12-и в класирането с 30 точки, докато гостите са 11-и с 2 т. повече. Така че ни очаква типично средняшко дерби.

Тимът на Нуно Ешпирито Санто е в лек подем в първенството, където е с две победи и един хикс този месец. Преди това “вълците” бяха с две загуби и едно равенство, а общата голова разлика в тези мачове е 6:6. У дома Уулвс обаче са с нулево равенство с Лестър преди 12 дни и три поредни загуби преди това.
Ешпирито Санто ще е без контузените Раул Хименес, Даниел Поденс и Уили Боли. И тримата обаче са от дълго в лазарета и така или иначе не играят. Санто вероятно ще заложи на същата единайсеторка, която сломи Саутхемптън (2:1) миналия уикенд.

Паралелно мениджърът на Лийдс Марсело Биелса-Лудия има повече кадрови проблеми. Твърдо аут са Робин Кох, Родриго, Гаетано Берарди, Йън Поведа-Окампо и Калвин Филипс. А в последния момент ще се решава за Диего Йоренте и за Матеуш Клих.
Лийдс е с четири победи и две загуби в последните си шест шампионатни мача, в които са вкарани 10 гола и са инкасирани 9. Видно защитата на Лудия куца, защото в тези двубои Лийдс запази вратата си суха само веднъж.

Уулвърхемптън е с 4 поредни победи над Лийдс, който за последно се е справял с този съперник в края на 2016 г. В тези пет мача “вълците” са вкарали цели 9 гола и са получили едва 2.
Лийдс обаче в момента е в серия и вкарва поне по два гола в 5 от последните си 6 гостувания.
Мачът е троен отвсякъде, като смятам, че най-сигурният залог е 1Х в полза на Уулвърхемптън, който е доста по-обигран в най-силното футболно първенство в света. Все пак може да се пробва и гол/гол.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments