> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Прогноза за мача Рома – Милан


Прогноза за мача Рома – Милан

0
0
406

Рома приема Милан в неделя от 21.45 часа в последен мач от 24-ия кръг на Серия А. И двата отбора имаха своите двубои през седмицата в Лига Европа и това ги поставя на равен старт що се отнася до физическата им форма. Разбира се, Рома разходваха една идея по-малко сили при победата срещу Брага с 3:1, защото те имаха удобната преднина от първия мач, в който също спечелиха, но с 2:0. Головете за римляните в четвъртък бяха дело на Един Дзеко, Борха Майорал и Карлес Перес като първите двама се разписаха и в първия мач срещу португалците.

За разлика от тях Милан трябваше да трепери до последно за своето класиране напред в турнира, след като завърши наравно 1:1 срещу Цървена звезда на Сан Сиро. Първия мач на “Мала Маракана” в Белград също бе равен, след като сърбите изравниха в последните секунди за 2:2. Така росонерите успяха да отстранят Звезда единствено благодарение на повечето си голове на чужд терен. Голът за Милан в четвъртък бе дело на Франк Кеси от дузпа, а звездата Златан Ибрахимович се включи на почивката, за да помага на отбора за класирането напред, но не успя да се запише сред голмайсторите.

Мачът в неделя заварва двата отбора на близки позиции в класирането на Серия А. Росонерите са втори с 49 точки, на четири от водача Интер и също толкова от Ювентус, които обаче са с мач по-малко. Рома от своя страна са четвърти в класирането на точка зад Ювентус и също на толкова пред Аталанта и градския съперник Лацио. Като цяло първите шест отбора са събрани в 10 точки и затова всеки един мач между тях може се окаже от решаващо значение за крайното класиране.

Представянето на Рома в последните срещи е с една идея по-постоянно от това на Милан. Римляните записаха 5 победи в последните си 7 срещи, като загубиха само веднъж и то като гости на Юве, което няма как да се счита за провал. За разлика от тях росонерите са доста по-колебливи в изявите си. Тимът е в серия от 4 мача без победа, като загуби последните си два мача в Калчото по болезнен начин. Първо те бяха надиграни с 0:2 като гост на борещия се за изпадане Специя на Андрей Гълъбинов, а след това последва и загубата в градското дерби от Интер с 0:3, който мач бе определящ за водачеството в Серия А.

В исторически план Милан имат своето предимство срещу Рома, когато става въпрос за мачове за Скудетото. Росонерите са спечелили 74 мача, загубили са 45, а 52 от общо 171 срещи са завършили наравно. Не така стоят нещата обаче през последното десетилетие, където Рома има 8 победи срещу 6 загуби, а равните мачове са 7 на брой. С равенство завърши и първият мач между двата тима в настоящия шампионат. Тогава двата отбора завършиха 3:3 на “Сан Сиро”, след като Милан повеждаха на 3 пъти с по един гол, но Рома всеки път успяваше да изравни резултата. Головете за Милан бяха дело на Златан Ибрахимович (на два пъти) и белгиеца Алексис Салемакерс. За Рома се разписаха Един Дзеко, Мараш Кумбула и Жордан Верету, но за съжаление на римляните първите двама най-вероятно ще пропуснат сегашния двубой с росонерите, като липсата на босненеца определено е удар върху офанзивната мощ на тима. Заедно с тях аут за предстоящиямач са и опитните защитници Крис Смолинг и Давиде Сантон, както и лекуващият тежка контузия Николо Дзаниоло. За Милан срещата ще пропуснат ветеранът Марио Манджукич и алжирският халф Исмаел Бенасер.

Въпреки по-добрата форма на Рома преди този мач, смятам, че те трудно ще се преборят за трите точки в този мач. Нещо повече, по лично мое мнение Милан имат голям шанс да вземат победата, но за по-голяма сигурност препоръчвам опцията Равен няма залог за тях, която може да се намери на 2.20 по сайтовете за залагане. За любителите на по-атрактивни коефициенти предлагам Победа за Милан + Гол/гол в мача, където ставките вървят около 5.00 да се случат и двете неща едновременно.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments