> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Прогноза за мача Рома – Лестър (печеливша)


0
0
1004

Рома посреща Лестър в реванша от 1/2-финалите в Лигата на Конференциите. Срещата е в четвъртък от 22.00 часа на “Стадио Олимпико” в Рим.

“Вълците” на Жозе Моуриньо излизат като фаворит, защото първият мач в Англия завърши 1:1. Така италианците трябва да бият с малко, за да стигнат до битката за отличието на новосформирания турнир на УЕФА.
Именитият португалец няма проблеми с контузени и наказани и ще хвърли всичко възможно. Освен това Рома изгуби и всички шансове за топ 4 в Серия А, което означава, че сезонът ще бъде спасен само чрез триумф в този турнир.
Няма спор, че атаката ще води Тами Ейбрахам – англичанинът е с 20 гола и с 5 асистенции този сезон в 45 мача и е безценен. Негов партньор ще е Николо Заниоло, а зад тях ще действа капитанът Лоренцо Пелегрини.
Също така Рома не е победен вече в 10 мача у дома. През уикенда и предимно с резервите тимът на Моу извъртя 0:0 с Болоня, а в шест мача е с две победи, три равенства и една загуба, при 9:6 обща голова разлика.

Лестър в същото време е с кадрови проблеми. Мениджърът Брендън Роджърс ще е без контузените Вилфед Ндиди и Раян Бертранд, а до последно под въпрос ще са Джеймс Мадисън и Елдин Якупович. Атаката ще води 35-годишният Джейми Варди, който е с 12 гола този сезон във всички турнири. По тъчлиниите ще бягат Марк Олбрайтън и Адемола Лукман, а между тях ще е именно оплакващият се от болки Мадисън.
“Лисиците” са в криза, като вече пет мача са без победа – три хикса и две загуби, при 4:7 голова разлика. За последно англичаните се радваха на 14 април, когато биха ПСВ в Айндховен с 2:1 и се класираха за 1/2-финал в турнира.

Днешните съперници се срещнаха за сефте в историята именно преди седмица. Насоките са за победа на Рома, защото Лестър е само с три успеха в последните си 18 визити. Коефициентът за единица е повече от добър – 2,15 в различните букмейкъри. Другата опция е да паднат над 2,5 гола, защото който и да открие, другият няма да има какво да губи и ще се хвърли в атаки. А така пък ще се отварят пространства за противника.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx