> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Прогноза за мача Реал М – Челси (печеливша)


0
0
251

Реал М приема Челси в реванш от 1/4-финалите в Шампионската лига. Срещата е във вторник от 22.00 часа на “Сантяго Бернабеу”.

“Кралският клуб” излиза като суперфаворит за място в следващата фаза, тъй като спечели първата среща с 3:1 в Англия. Тогава с три гола блесна Карим Бензема, който и сега ще води атаката на испанския гранд. Този сезон стрелецът вече е с 37 гола в 37 мача, като в 8 изяви в турнира е с 11 попадения за общо 748 мин.
34-годишният Бензема също така е четвъртият, който вкарва хеттрик в два поредни мача. Другите са Кристиано Роналдо (Реал), Лео Меси (Барселона) и Луис Адриано (Шахтьор Д).
Сега пак на върха на атаката ще му помагат Винисиус и Феде Валверде, а зад тях ще “преподават” неостаряващите Лука Модрич и Тони Кроос.
Треньорът Карло Анчелоти няма да може да използва трайно контузените Еден Азар и Лука Йович, а Ферлан Менди до последно ще е под въпрос. Неговото място ще заеме Хосе Игнасио Фернандес Иглесиас-Начо.
Реал е в суперформа, като последните девет мача е с осем победи и едно 0:4 от Барселона. У дома “Белият балет” е с четири успеха от последните пет срещи, като специалистите още не могат да си обяснят разгрома от “каталунците”.

Паралелно в Челси имат доста контузени – аут са Ромелу Лукаку, Бен Чилуел, Рос Баркли и Калъм Хърсън-Одой. Мениджърът Томас Тухел, който призна, че готви тима за обрат, ще заложи на ударното трио Тимо Вернер, Кай Хаверц и Мейсън Маунт, които разбиха Саутхемптън с 6:0 през уикенда.
Лондончани са с общо четири победи и две загуби (у дома) последните шест мача, в които са вкарани 13 гола и са получени 8. Навън Челси е в серия от шест поредни победи. В цялата си история англичаните обаче имат само една победа над Реал – 2:0 в 1/2-финалите в Шампионската лига миналата година, когато впоследствие тимът на Тухел стигна и до титлата.
Смятам, че Челси няма да загуби този мач, като може да се пробва с двоен шанс – Х2. Другият вариант е да стане голов празник и в мача да паднат над 2,5 гола.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx