> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Прогноза за мача РБ Лайпциг – Ливърпул


0
0
644

Ред Бул Лайпциг “приема” Ливърпул в първи 1/8-финал от Шампионската лига. Срещата е във вторник от 22.00 часа на “Пушкаш Арена” в Будапеща. Дербито ще се играе в столицата на Унгария, защото английският тим не получи разрешение да влезе в Германия заради коронамерките. Германските здравни власти не пожелаха да направят изключение и така Лайпциг загуби домакинското си предимство.

Немците са в много добра форма, като спечелиха последните си четири мача. Общо в шест срещи последно време те са с пет успеха и една загуба, при 13:5 голова разлика.
Треньорът Юлиан Нагелсман ще е без новото попълнение Доминик Собослай, който е с проблеми с аддукторите и още не е дебютирал за Ред Бул. Другите, които са аут, са Конрад Лаймер и Бенямин Хенрикс, а Емил Форсберг е под въпрос.

Юрген Клоп вероятно изживява най-тежките си дни начело на “мърсисайдци”. Досега във Висшата лига тимът е с само с 11 победи, като нареди 7 равенства и цели 6 загуби. Причина за слабите резултати са многото перманентно контузени. В момента аут за Върджил ван Дайк, Наби Кейта, Жоел Матип, Джо Гомес и Диого Жота. Същевременно се счупи и новото попълнение в защита Бен Дейвис, а под въпрос за днешния мач са Джеймс Милнър и Фабиньо.
Ливърпул е в серия от три поредни загуби и общо четири поражения и две победи в последните шест мача, в които са вкарани 8 гола и са инкасирани 10.

Ливърпул беше смятан за фаворит, след като от УЕФА изтеглиха жребия, но впоследствие нещата леко се обърнаха. Особено срещу колапса срещу Лестър (1:3 в събота), където играта на “червените” беше разочароваща, което трябва да буди тревоги.
Лайпциг пък няма търпение да елиминира втори английски тим, след като в групите се справи с Манчестър Юнайтед в пряк дуел за място на елиминациите.
Смятам, че немците ще вкарат поне гол. Те ще направят всичко възможно, за да не загубят, като прогнозата ми е да се изпробва със залог 1Х. Все пак това е първи мач и двата отбора ще бъдат по-предпазливи, от което ще се възползват именно германците.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments