> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Прогноза за мача РБ Лайпциг – Аугсбург (печеливша)


0
0
504

РБ Лайпциг е домакин на Аугсбург в първи мач от 21-ия кръг на германската Бундеслига. Срещата е в петък от 21.30 часа на “Ред Бул Арена”. Преди нея домакините са втори в класирането с 41 точки – на 7 т. от лидера Байерн Мюнхен, докато гостите са 13-и с 22 т.

Лайпциг очаквано е суперфаворит, като ще търси изразителна победа. Тимът на Юлиан Нагелсман е в серия от три победи и общо четири успеха и по едно равенство и загуба последните шест мача. В тях са вкарани 13 гола и са инкасирани 5. Треньорът ще е само без контузения Ибрахима Конате, в под въпрос са Конрад Лаймер, Джъстин Клуиверт, Бенямин Хенрикс, Емил Форсберг и Доминик Собослай. От тези вероятно няма да играе само новото попълнение Собослай, който е с проблеми с аддукторите и още не е дебютирал за немците.

А треньорът на Аугсбург Хайко Херлих ще е без контузените Яго Амарал и Ян Моревек, а с различни леки болежки са Рубен Варгас, Рафаел Фрамбергер и Алфред Финбогасон.
Тимът на бившия германски национал обаче е в криза, след като е с едва една победа и цели пет загуби в последните си шест мача в шампионата. В тях са вкарани едва 4 гола и са инкасирани 13.

В сблъсъците между днешните съперници Лайпциг е с 4 поредни победи, в които тимът е вкарал поне по два гола всеки мач. Аугсбург няма успех над този съперник от есента на 2017 г., а оттогава бяха изиграни други седем мача, в които гостите в този мач имат три равенства.

Лайциг е със 7 сухи мрежи в последните 10 мача в Бундеслигата. Тимът е с 8 победи в 10 домакинства този сезон. Сега серията на Нагелсман и компания ще продължи.
Прогнозата ми е да паднат над 2,5 гола, тъй като Аугсбург е с една от най-слабите защити в шампионата.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments