> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Прогноза за мача РБ Лайпциг – Аугсбург (печеливша)


0
0
323

РБ Лайпциг приема тима на Аугсбург в петък от 21.30 в първи мач от 21-ия кръг на Бундеслигата. Двата отбора са на различните полюси в класирането до момента. РБ заема второ място след водача Байерн Мюнхен и е единствения отбор, който засега ги държи в напрежение за спечелването на поредната титла. От другата страна Аугсбург е далеч от добрите си класирания и се намира на 13-то място, само на 5 точки от местата, които могат да изпратят тимът в долната дивизия догодина.

Двата отбора имаха възможността да се срещнат цели два пъти дотук през настоящата кампания. Освен мача за първенство, те се срещнаха и на 1/16 финалите за купата на Германия. Аугсбург бе домакин и на двете срещи, но това не им помогна да отбележат дори и гол за 180 минути, които имаха на разположение. РБ Лайпциг първо спечелиха двубоя за първенство с 2:0 след голове на Анхелино и Юсуф Поулсен, които после се разписаха и при класическата победа с 3:0 за купата, където резултатът беше открит от защитника Вили Орбан.
Като цяло статистиката за шампионатните мачове между тези два тима не е благоприятна за Аугсбург и в предишните години. Тимът има само една победа в първенството през 2017 г., когато печели с 1:0 като домакин. В другите срещи са стигнали 3 пъти до равенство и имат цели 5 загуби с обща голова разлика 6:13.

За РБ Лайпциг участие в тази среща няма да вземат Емил Форсберг, Джъстин Клуйверт, трайно контузените Конрад Лаймер и Бенямин Хендрикс, както и многомилионното ново попълнение Доминик Собослай идващ от братския тим на Залцбург.
За Аугсбург мача ще пропуснат нападателя Алфред Финбогасон, който постоянно е раздиран от контузии и така и не може да намери формата си от преди два сезона, както и бразилският ляв бек Яго, който е несменяем титуляр за тима след напускането на Филип Макс през лятото.
Въпреки отсъствието на някои важни фигури РБ Лайпциг разполага с много други качествени футболисти и няма право на грешна стъпка у дома срещу такъв противник. Още повече, че тимът е най-добрия домакин в Бундеслигата като има цели 8 победи и само 1 равен и 1 загуба в досегашните си 10 срещи на свой стадион.

Моята прогноза обаче е за труден мач за тях, което донякъде се осланя на факта, че отборът е отбелязал само 19 гола като домакин, по който показател е назад в таблицата, след отбори като Унион Берлин например, които имат 21 попадения у дома. С оглед на това предлагам да се играе хендикап за гостите +1.5 гола, като по смелите могат да пробват и равенство, за което коефициентът е около 6.00!

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments