> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Прогноза за мача Милан – Интер (печеливша)


0
0
412

Отборът на Милан е символичен домакин срещу градския си съперник Интер в неделя от 16.00 часа в мач от 23-ия кръг на италианската Серия А. Двубоят на “Джузепе Меаца” е своеобразен сблъсък за временното лидерско място в Калчото. До момента Интер е водач само на точка пред “росонерите” и на цели 8 пред най-сериозния претендент за титлата преди сезона Ювентус, който обаче е с мач по-малко.

Да са окупирали първите две места и да водят пред тима от Торино е нещо, което не се е случвало отдавна на двата гранда от Милано и те ще направят всичко, за да върнат титлата в световната столица на модата.
Нерадзурите” отпаднаха още в груповата фаза на Шампионска Лига, но това сега им позволява да се съсредоточат само върху Скудетото. От друга страна Милан продължава своето участие в Европа и имаше тежко гостуване в Белград в четвъртък, където изтърва победата в последните секунди срещу Цървена звезда (2:2), въпреки че беше с човек повече в края на мача. Реваншът срещу “Звездашите” е само 4 дни след дербито с Интер и при росонерите няма как да не се е натрупала умора. Позитивното при тях е, че успяха да дадат почивка на звездата Златан Ибрахимович в четвъртък и той поне ще бъде свеж за миланското дерби.

В исторически план, статистиката от сблъсъците между двата отбора в Серия А дава предимство на Интер (66 победи, 52 загуби и 55 равенства от 173 мача). Същото е положението и при срещите им през последната декада, където “нерадзурите” имат 10 победи, 5 загуби и 6 равенства от 21 изиграни срещи. През настоящия сезон двата гранда имаха щастието да се срещнат цели два пъти, по веднъж в първенството и за Купата на Италия като си размениха по една победа с 2:1. Първо Милан победи в мач от Калчото след два гола на Златан Ибрахимович, а почетният гол за “нерадзурите” беше дело на Ромелу Лукаку. Ролите се размениха в началото на годината, когато Интер победи с гол в самия край в четвъртфинален мач за купата, след като обърна резултата от 0:1. За “росонерите” преднина отново беше дал Ибрахимович, но първо Лукаку от дузпа и после Кристиан Ериксен след перфектно изпълнен пряк свободен удар донесоха крайния успех на Интер.

Сега е време за трето издание на “Дерби ди Милано”, което трябва да даде отговор кой от двата тима се намира в по-добра форма преди навлизане в решителните срещи за спечелване на Скудето. За радост на наставниците и в двата отбора не липсват основни фигури, от което определено ще спечелят и зрителите.

Заради огромната важност на двубоя очаквам доста непредсказуем и напрегнат мач, но според мен Интер ще имат предимството на по-свежия отбор. Въпреки това от Ибрахимович може да се очаква всичко в този мач, затова и прогнозирам над 1,5 гола за “нерадзурите”, което върви с коефициент от 1,80.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments