> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Прогноза за мача Ман Юнайтед – Челси


0
0
278

Манчестър Юнайтед посреща Челси в отложено дерби от Висшата лига на Англия. Срещата е в четвъртък от 21.45 часа на “Олд Трафорд”.

Колкото и да изглежда нереално, но лондончани са фаворити в Театъра на мечтите. Причината е трагичната форма на “червените дяволи”, които твърдят, че се борят за топ 4, но това така и няма да стане.
Мениджърът на Челси Томас Тухел ще е без трайно контузените Матео Ковачич, Бен Чилуел и Калъм Хъдсън-Одой, а Рийс Джеймс и Антонио Рюдигер, който напуска тима, са под въпрос.
Напред ще се разчита на немското дуо Кай Хаверц и Тимо Вернер, а зад тях отново ще действат Мейсън Маунт и Нголо Канте. Ромелу Лукаку пък може да влезе след почивката.
Челси е в добра форма, като в пет мача е с четири победи и едно 2:4 от Арсенал, при 14:5 обща голова разлика. В последната си визита лондончани сломиха Реал в Мадрид с 3:1 в Шампионска лига, но тогава се стигна до продължения и тимът беше елиминиран на 1/4-финалите.

В същото време Юнайтед е като боксова круша, като е с четири загуби и по една победа и равенство в последните шест мача. В тях са вкарани едва 5 гола и са инкасирани 12. У дома Юнайтед сломи Норич (3:2) за последно, а преди това загуби от Атлетико (0:1) и извъртя 1:1 с Лестър.
Мениджърът Ралф Рангник ще е без Пол Погба, Едисон Кавани и Люк Шоу, които са в лазарета, а до последно под въпрос ще е Фред.
На скамейката ще остане и Бруно Фернандеш, който последните седем мача няма нито гол или асистенция, а напред около Кристиано Роналдо ще се наредят Маркъс Рашфорд, Джейдън Санчо и Неманя Матич.

Двата тима са големи съперници, но вече три мача победител от това дерби няма, като в два двубоя гол не пада, а в края на ноември двата тима завършиха 1:1 на “Стамфорд Бридж”.
Сега обаче ключово ще е моментната форма – този коз се очертава да е в полза на Челси. Ставката за двойка е около 2,25 в различните букмейкъри – заслужава си. За не толкова смелите предлагам опция в мача да паднат над 2,5 гола.

Снимка: Туитър

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx