> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Прогноза за мача Ман Юнайтед – Астън Вила


Прогноза за мача Ман Юнайтед – Астън Вила

0
0
352

Футбол в Англия ще има и на 1 януари. В много интересно дерби Манчестър Юнайтед ще приеме Астън Вила, като битката ще е от 17-ия кръг на Висшата лига. Тя е от 22.00 часа на “Олд Трафорд”, а преди нея “червените дяволи” са втори в класирането с 30 точки, докато гостите заемат петата позиция с 26 т., като имат и мач по-малко.
Тимът на Оле Гунар Солскяер ще търси задължителна победа, защото при успех ще оглави класирането, защото водачът Ливърпул е с 33 точки.
Юнайтед е в много добър ритъм, като последните шест мача в шампионата е с четири победи и две равенства при 15:7 голова разлика. Тимът реално е без загуба в девет поредни мача.
Солскяер ще е само без контузения Маркос Рохо, а под въпрос е единствено Виктор Линдельоф. В състава ще се завърнат Маркъс Рашфорд и Аарън Уан-Бисака, които пропуснаха късния успех над Уулвърхемптън (1:0) през седмицата.

Мениджърът на Вила Дийн Смит също може да разчита на почти целия си състав, като аут е само Махмуд Хасан-Трезеге, който се възстановява от травма от края на ноември. Вила също е в много добра форма, като е с три победи, два хикса и само с една загуба в последните шест мача, при 6:6 голова разлика. От началото на декември тимът е с два успеха и едно равенство при гостуванията си.

В сблъсъците между двата тима Юнайтед има преимущество, като е спечелил четири от последните шест мача, а другите два са завършили без победител при 11:4 голова разлика. В “Театъра на мечтите” Юнайтед е с четири победи и един хикс над Вила последните години.
Прогнозата ми е гол-гол, защото и двата тима са сред силните в първенството, като доказателство е именно временното им класиране. Все пак за по-смелите може да пробват с твърда единица, като коефициентът е примамлив. Сигурното в случая е, че не смятам, че Юнайтед ще загуби.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx