> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Прогноза за мача Ман Сити – Реал Мадрид


0
0
4713

Манчестър Сити и Реал Мадрид излизат в първи 1/2-финал от Шампионската лига. Срещата е във вторник от 22.00 часа на “Етихад”.

“Гражданите” са в брилянтна форма преди тази битка, като спечелиха последните си два мача, в които вкараха осем гола и получиха само един. Общо в шест срещи играчите на Пеп Гуардиола са с три победи, два хикса и загуба от Ливърпул с 2:3 за ФА Къп. Тогава обаче испанският мениджър беше заложил предимно на резервите.
Сега аут е контузеният Жоао Кансело, а до последно под въпрос ще са Кайл Уокър, Кевин де Бройне и Джон Стоунс. Последните двама ще са титуляри, а напред ще се разчита още на Рияд Марез, Фол Фоудън и Рахийм Стърлинг.

В същото време Реал ще бъде без двама от основните си футболисти – Дейвид Алаба и Каземиро. Те се качиха на самолета, но участието им е малко вероятно. При всички положения Карло Анчелоти ще вземе решение в последния момент. Добрата новина за италианеца е, че Ферлан Менди ще бъде на разположение. Твърдо контузен разбира се, е и Еден Азар.
Атаката ще водят Карим Бензема и Винисиус Жуниор, както и Феде Валверде, а зад тях ще действат магьосниците с топка Лука Модрич и Тони Кроос.
Реал е с пет победи и една загуба – 1:3 от Челси в предния кръг, в последните шест мача, в които са вкарани 14 гола и инкасирани осем. Навън “Кралският клуб” е в серия от пет поредни успеха.

Сити спечели последните три мача с този съперник, като англичаните се разписаха осем пъти, а испанците едва три. Сега очакванията са същите. “Гражданите” са фаворит за успеха, но коефициентът е твърде нисък, за да се рискува. Затова смятам, че обоснованата прогноза е в срещата на “Етихад” да паднат над 2,5 гола. Може да се пробва и с опция Бензема да се разпише.

Снимка: Туитър

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx