> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Прогноза за мача Манчестър Юнайтед – Манчестър Сити


0
0
356

Двата гранда на Манчестър Юнайтед и Сити излизат във вълнуващ 1/2-финал за “Карабао Къп”. Срещата е в сряда от 22.00 часа на “Олд Трафорд”, но разбира се, ще е без публика. Преди нея “червените дяволи” са втори в класирането на Висшата лига с 33 точки, с колкото е и лидерът Ливърпул, но шампионите са с мач повече. “Гражданите” на Пеп Гуардиола са пети с 29 т., като са с два мача по-малко от “мърсисайдци”.

Букмейкърите дават предимство на Сити в тази среща. Това е доста странно, защото Гуардиола ще бъде без шестима основни играчи за дербито заради проблемите с COVID-19 в състава. Твърдо аут са Кайл Уокър, Габриел Жезус, вратарят Едерсон, нападателят Феран Торес, Ерик Гарсия, както и Томи Дойл. Под въпрос до последно ще са Натан Аке и Аймерик Лапорт. Всичко това създава редица главоболия на испанеца.


Сити е в серия от четири поредни победи, а предните два мача е в равенства, при 11:3 голова разлика. Навън тимът спечели и трите си гостувания от средата на декември.
Юнайтед също е в добра серия, като последните шест мача във всички турнири е с пет победи и късно равенство с Лестър. В “Театъра на мечтите” играчите на Оле Гунар Солскяер са в серия от три поредни успеха. Общо головата разлика във въпросните двубои е внушителното 16:7.


Норвежецът ще е без контузения Маркос Рохо и наказания Едисон Кавани, а с леки болежки е само Виктор Линдельоф. Вероятно Солскяер ще заложи на същата единайсеторка, която през уикенда сломи бойкия Астън Вила с 2:1 – напред ще се разчита на Рашфорд, Марсиал и Бруно Фернандеш, а зад тях ще действат Пол Погба и Фред.
В последните шест срещи между двата тима Юнайтед е с три победи и две равенства, при абсолютен паритет при головете – 6:6. За последно Сити би на “Олд Трафорд” точно преди година, а след това “дяволите” се наложиха по веднъж и на двата стадиона, а в средата на декември съперниците извъртяха 0:0 на “Олд Трафорд”.
Мачът е троен, като всеки може да победи. Смятам, че най-сигурният залог е гол/гол. Все пак предпочитанията ми за за успех на Юнайтед, защото проблемите при съперника са доста повече.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx