> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Прогноза за мача Ливърпул – Ман Юнайтед (печеливша)


0
0
292

Ливърпул приема Манчестър Юнайтед в голямото дерби на междинния кръг на Висшата лига на Англия. Срещата е във вторник от 22.00 часа на митичния “Анфийлд”.

Битката е ключова и за класирането. Ако “мърсисайдци” спечелят, ще излязат поне за 24 часа на върха във временното класиране, докато при 3 т. “червените дяволи” ще настигнат Тотнъм в борбата за четвъртото място.
Мениджърът на домакините Юрген Клоп, който се гласи за голямо зрелище, няма проблеми с контузени и наказани, като само с леки болежки е Садио Мане. Африканецът обаче ще е титуляр. Той ще атакува заедно с Момо Салах и Луис Диас, а после ще се включи Роберто Фирмино.
В последните шест мача във всички турнири Ливърпул е с четири победи и две равенства, в които са вкарани 14 гола и са инкасирани осем. “Червените” обаче са господар на собствената си арена, като са в серия от 10 поредни победи.

В същото време сезонът на Юнайтед е пред пълен провал. “Червените дяволи” са с по две победи, равенства и загуби последните шест мача, в които са вкарани 8 гола и за инкасирани 11. Действително ако и Кристиано Роналдо го нямаше, сега легендарният тим щеше да е обикновен средняк. Но една птичка пролет не прави.
Аут за визитата са контузените Рафаел Варан, Едисон Кавани, Люк Шоу, Фред и Скот Мактоминей, а Мейсън Грийнууд си има проблеми с властите.
Мениджърът Ралф Рангник ще разчита в атака още на Джейдън Санчо и Маркъс Рашфорд/Антони Еланга, а зад тях ще действат Пол Погба и Бруно Фернандеш.
Дори и на това каре ще му е трудно, защото Ливърпул не допусна гол от този съперник у дома в пет от последните шест случая.
Поради тази причина смятам, че ще има голов парад в полза на Ливърпул. Малко е рисковано, но смятам, че в срещата ще паднат над 3,5 гола. Другата опция е Гол/Гол, защото геният на Роналдо може да блесне по всяко време.

Снимка: Туитър

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx