> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Прогноза за мача Лестър – Евертън


Прогноза за мача Лестър – Евертън

0
0
410

Лестър е домакин на Евертън в мач от поредния кръг на английската Висша лига. Срещата е в сряда от 20.00 часа на “Кинг Пауър Стейдиъм”. Преди нея “лисиците” са трети в класирането с 24 т., на точка от лидера Тотнъм, докато “карамелите” заемат седмата позиция с 20 т.
Безспорно ни очаква вълнуващо дерби, защото и двата отбора са сред приятните изненади в тазгодишното първенство.
Лестър е в подем, след като спечели последните си три мача във всички турнири. Преди това играчите на Брендън Роджърс бяха с две загуби и едно равенство, а общата голова разлика в тези шест мача е 11:7. У дома Лестър също играе силно, като е с четири победи от пет мача от началото на ноември.
Роджърс ще е без контузените Рикардо Перейра и Даниел Амарти, а под въпрос е Чалар Сеюнджю. Напред обаче ще се разчита на головата машина Джейми Варди, който отдавна е доказал, че е израснал за по-голям клуб.
От другата страна Карло Анчелоти има повече кадрови проблеми. Италианецът се надява да разчита на Хамес Родригес, който е с болежки. Шеймъс Колман също ще виси до последния момент, а твърдо аут са Жан-Филип Гбамин, Лукас Дин и Фабиан Делф.
Анчелоти по всяка вероятност ще заложи на повечето играчи, които в събота биха Челси с 1:0. Иначе в последните шест шампионатни мача Евертън е с два успеха, три загуби и едно равенство при 7:10 голова разлика. Несъмнено обаче успехът над “сините” от Лондон ще донесе допълнително вдъхновение на “карамелите”.
В директните мачове между днешните съперници Евертън има леко надмощие, след като е с три победи, две загуби и едно равенство при 9:8 голова разлика. У дома Лестър обаче е спечелил два от последните три мача с този противник.
Залогът ми е гол/гол, защото тази кампания и двата тима почти винаги бележат средно по две попадения на мач. Другият по-сигурен залог е да се пробва с двоен шанс – 1X.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx