> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Прогноза за мача Интер Милано – Лацио (печеливша)


0
0
398

Интер Милано посреща Лацио в неделя от 21.45 часа на “Джузепе Меаца” в среща от 22-ия кръг на Серия А. За нерадзурите това ще бъде пети мач в рамките на две седмици, след като и изиграха два мача за купата срещу Ювентус. Определено емоционалното отпадане от най-големия враг на Ботуша ще им се отрази негативно в психическо отношение, като не бива да подминаваме и фактора умора. От друга страна те ще имат възможността да се концентрират изцяло върху Скудетото, където се представят чудесно дотук и заедно със съгражданите си от Милан са на път да прекъснат хегемонията на Ювентус. Плюс за Интер е и факта, че от трите отбора само те нямат ангажименти в Европа и това прави преследването на титлата в единствената им цел в близко бъдеще. В допълнение Милан загуби от Специя на Андрей Гълъбинов и при успех довечера Интер ще оглави класирането.

Отборът на Лацио се намира в страхотна форма и записа шест поредни победи в Калчото, което ги изравни с четвъртия Рома за мястото даващо право на участие в ШЛ догодина. Всъщност участието на Лацио в този турнир продължава и след 10 дни те ще има възможността да се изправят срещу настоящия европейски и световен клубен шампион Байерн Мюнхен. Титлата също не е напълно изгубена кауза, но с оглед на класата на съставите пред тях и преднината, която имат те, е трудно да предположим, че римляните биха се справили в преследването на тази цел.

Статистиката на двубоите за първенство между двата тима определено е в полза на гранда от Милано, като от 177 изиграни мача те са записали 72 победи, 46 загуби и 59 равенства. Картината в последните 10 срещи в Калчото е сравнително същата: 5 победи за Интер, 3 загуби и 2 мача без победител, включително равенството 1:1 през първата половина на сезона, когато Лаутаро Мартинес даде преднина за “нерадзурите”, преди Сергей Милинкович-Савич да осигури точката за римските орли.
Плюс за Интер в този мач е, че ще може да разчита на всички свои футболисти. В отбора няма контузии, а след наказания се завръщат липсващите в мача с Юве опитни чилийци Артуро Видал и Алексис Санчес.

В състава на лациалите за този мач ще отсъстват няколко важни фигури за тях през сезона: халфа от Кот Д’Ивоар Жан Акпа Акпро и защитника Франческо Ачерни са с мускулни травми и със сигурност пропускат срещата, докато испанският халф Луис Алберто ще е под въпрос до последния момент. Въпреки това римляните разполагат с много други класни футболисти и винаги са били един от най-непредвидимите отбори в Калчото. Чиро Имобиле прави поредния си силен сезон и дели второто място в класирането при голмайсторите с Ромелу Лукаку, с когото ще се изправят един срещу друг в този мач. Двамата имат по 14 гола до момента, колкото има и ветеранът Златан Ибрахимович (Милан), а пред тях е само неотразимият Кристиано Роналдо (Ювентус) с цели 16 попадения.

Моята прогноза за този мач е да има много голове. “Колкото повече, толкова повече” – тази максима на един анимационен герой винаги важи с пълна сила за залагащите на голям брой голове. Разбира се разумната опция е да се търсят над 2,5 гола, но по-смелите могат да пробват опцията над 3,5 гола, където коефициентът е значително по-висок.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments