> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Прогноза за мача Атлетик Билбао – Реал Сосиедад


Прогноза за мача Атлетик Билбао – Реал Сосиедад

0
0
252

Атлетик Билбао посреща Реал Сосиедад в баското дерби от 17-ия кръг на Ла Лига. Срещата е на 31 декември от 15.00 часа на ст. “Сан Мамес”. Преди нея Атлетик е 11-и в класирането с 11 точки, докато гостите са трети с 26 т., но са с три мача повече от лидера Атлетико М, който е с 32 т.


Атлетик безспорно се намира в по-добра форма, но това няма да има толкова голямо значение, защото е ключов дербимач, в който даже няма да има публика заради коронакризата.
Тимът е с една победа, три равенства и две загуби последните шест мача, в които бяха вкарани седем гола и инкасирани девет. У дома Атлетик е с три успеха в четири мача, като тимът беше надигран само от Селта (0:2). Треньорът Гайска Гаритано ще е само без контузения Перу Ноласкоайн. Напълно готов за игра ще е Алекс Беренгуер, а на върха на атаката ще е Инаки Уилямс.


Наставникът на гостите Иманол Алгуасил има повече кадрови проблеми, като твърдо аут са Лука Сангали и Аднан Янузай, а в последния момент ще се реши за Айсер Ияраменди, Мигел Моя и Джозеба Залдуа.
Реал ще разчита на креативността на неостаряващия Давид Силва, като бившата звезда на Ман Сити беше в основата тимът по едно време да беше лидер в Ла Лига.
Сега Реал е с три поредни загуби, а в предните три мача в първенството бяха записани равенства. Общата голова разлика е 4:8, като тимът реално е в негативна серия от 9 мача без успех. Реал също така няма победа в последните си пет визити.
В преките двубои Реал е с четири победи и две загуби. На “Сан Мамес” обаче Атлетик взе два от три мача от 2018 г. насам.
Прогнозата ми е двата отбора да си разменят по гол. Все пак смятам, че Атлетик ще изкове победата, защото ще съумее да се възползва от кризата сред баските си съперници.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx