> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Прогноза за мача Атлетико Мадрид – Реал Мадрид


0
0
195

 Отборът на Атлетико Мадрид посреща градският си съперник Реал Мадрид в неделя от 17.15 часа на своя стадион Уанда Метрополитано. Момчетата на Чоло Симеоне ще се опитат да задържат преднината си от 5 точки, която имат пред настоящия си противник и тимът на Барселона на върха на класирането в Ла Лига. Въпреки, че Атлетико са и с мач по-малко от двата гранда, те много добре знаят, че леко отпускане от тяхна страна може да е фатално и да им струва спечелването на титлата, която не е била тяхно притежание от сезон 2013-14 година. След два несполучливи мача за първенство срещу Леванте, от които “Дюшекчиите” спечелиха само точка (1:1 и 0:2) и загубата в първия осминафинал за Шампионска лига като домакин от Челси с 0:1, Атлетико най-накрая се върна към победите при гостуването си на коравия тим на Виляреал в последния си шампионатен мач. Победата с 2:0 дойде в точния момент, за да нормализира обстановката в отбора. Сега Атлетико трябва да покаже, че отново може да печели у дома след три поредни мача във всички турнири, в които не успява да го стори.

 За Реал Мадрид дербито с градския съперник идва точно ден след празненствата свързани със 119-тата годишнина от създаването на клуба. Настроението на отбора със сигурност ще бъде приповдигнато по този случай и сега е момента Кралският клуб да покаже защо е най-титулуваният отбор в света. Въпреките многото проблеми, които заобикалят отбора от извесно време, свързани с финансови неуредици, постоянно спряганият за смяна Зинедин Зидан и колебливите резултати, Реал все още е на чудесна позиция за постигане на дубъл – титлата в първенството и Шампионска лига. В турнирът на богатите, където Реал е безспорен крал със своите 13 титли, отборът е в чудесна позиция за достигане на четвъртфинал, след победа като гост на Аталанта с 0:1. Реваншът срещу италианците е чак след десетина дни така. че “Белият балет” ще може да се съсредоточи спокойно върху предстоящия мач.

 Сигурно няма да е изненада за никой, че в исторически план Реал Мадрид имат голямо предимство в двубоите с Атлетико на ниво Ла Лига. Кралският клуб има 89 победи срещу 39 загуби, а други 39 срещи са завършили наравно от общо 167 мача, които са изиграли двата тима за първенство.

 Белият балет спечели и при последната среща между двата клуба в първия мач между тях през настоящата кампания. Тогава като домакин на Сантяго Бернабеу белите спечелиха с 2:0 след гол на Каземиро и автогол на словенския страж на Атлетико Ян Облак.

 Последната победа в Ла Лига на “Дюшекчиите” срещу градския съперник е доста по-отдавна, през 2016 година, когато побеждават като гост с 1:0. А последната им победа като домакин въобще е година по-късно, когато побеждават с 2:1 във втори полуфинал за Шампионска лига, но въпреки това Реал продължава напред с общ резултат 2:4.

 Разбира се още са пресни и двата финала в този турнир през 2014 и 2016 година, когато на два пъти “Белият балет” спечели по драматичен начин за сметка на Атлетико. Герой и в двата финала за Реал тогава бе капитанът Серхио Рамос, който сега най-вероятно няма да вземе участие в мача поради проблеми с коляното.

 Другите липсващи в Кралския клуб за този двубой ще са Еден Азар, Дани Карвахал и Мариано Диас. За Атлетико срещата почти сигурно пропускат Хосе Хименес и Ектор Ерера, докато английският национал Киърън Трипиър е наказан и също няма да вземе участие в мача.

 Предвид отсъствието на Серхио Рамос, който освен капитан е основен мотиватор и сърцето на Реал Мадрид и присъствието в Атлетико на Луис Суарес, който прави страхотен сезон и знае как се вкарват голове на Белият балет (той има 11 гола в 17 мача срещу тях) смятам , че „дюшекчиите“ ще спечелят този двубой. Познавайки стила на Чоло Симеоне най-вероятно е това да стане с гол или два, но опцията победа за домакините на коефициент 2.50 е достатъчно примамлива, за да търсим под вола теле.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments