> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Прогноза за мача Аталанта – Реал Мадрид


0
0
408

Аталанта посреща Реал Мадрид в напечен мач от 1/8-финалите в Шампионската лига. Срещата е в сряда от 22.00 часа на ст. “Атлети Адзури д’Италия” в Бергамо.

“Кралският клуб” ще има много проблеми при визитата на хита в Серия А. Треньорът Зинедин Зидан ще е без голямата си звезда Карим Бензема, който не можа да се възстанови от контузия. Французинът има 17 попадения в 28 мача във всички турнири, което несъмнено ще се отрази на головата мощ на “Белия балет”. В лазарета са още капитанът Серхио Рамос, Еден Азар, Марсело, Дани Карвахал, Феде Валверде, Родриго, Алваро Одриосола и Едер Милитао! Така Зизу ще трябва да вкарва в игра просто каквото има.

Реал обаче се представя на ниво в Ла Лига, където е с четири поредни победи и общо пет успеха и една загуба в шест мача от средата на януари. В тези двубои “белите” вкараха 12 гола и инкасираха едва 5. Есента в Лигата Реал също игра добре, като в пет от шестте мача вкара поне по две попадения. Същинската фаза обаче започва именно сега.

Аталанта се бори и този сезон за участие в Шампионската лига, като в момента е само на точка от топ 4. На Ботуша тимът на Джан Пиеро Гасперини е в серия от три поредни победи, след като в предните три мача записа две равенства и една загуба, при 12:9 обща голова разлика. В последните си два домакински мача Аталанта игра със силния отбор на Наполи, като би състава на Дженаро Гатузо с 3:1 за купата и с 4:2 в Серия А. А общо в 11 срещу у дома тимът е само с една загуба и с 8 победи.
Гасперини може да разчита на целия си набор от играчи, като контузен е само защитникът Ханс Хатебоер.

С оглед на фактите до тук, считам, че Аталанта ще излезе победител от първия дуел. Тимът обича нападателния футбол и може да се пробва и със залог от това да паднат над 2,5 гола. Ставката за единица в полза на италианците обаче не е за изпускане.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments