> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Прогноза за мача Аталанта – РБ Лайпциг


0
0
226

Аталанта приема РБ Лайпциг в реванш от 1/4-финалите в Лига Европа. Срещата е в четвъртък от 20.00 часа на ст. “Атлети Адзури д’Италия” в Бергамо.

В тази битка реално всичко започва отначало, защото първата среща завърши 1:1, а от този сезон УЕФА махна правилото за гол на чужд терен. Все пак може италианците да бъдат определени за лек фаворит, защото си тръгнаха непобедени от Германия.
Треньорът Джан Пиеро Гасперини ще е без контузените Берат Джимсити и Йосип Иличич. Напред ще са Марио Пасалич, Луис Мюриел, който ще бъде предпочетен пред Дуван Сапата, защото е в по-добра моментна форма. А в центъра на терена ще е бившият бранител на Лудогорец Хосе Луис Паломино.
Аталанта е с по две победи, равенства и загуби в последните шест мача във всички турнири, в които са вкарани пет гола и получени шест. Но реално сега е моментът негативната серия да бъде спряна. Това ще даде увереност в борбата в Серия А за следващото издание на евротурнирите.

В същото време РБ Лайпциг няма загуба вече в 10 мача, като последните шест във всички турнири е с по три победи и равенства. Вкараните голове са 14, а инкасираните 4.
Треньорът Доменико Тедеско ще е само без Амаду Хайдара, който е в лазарета. Немският спец ще заложи напред на Кристофер Нкунку (17 гола и 12 асистенции) и Андре Силва (10, 2), а Емил Форсберг ще се включи след почивката.

Допреди този сблъсък двата тима не се бяха срещали никога. Сега предимството на Аталанта ще е пълният стадион и това, че “бергамаските” са непобедени вече в 12 мача в турнира.
Очакванията са за голово шоу – и двата тима нямат какво да губят. Поради тази причина смятам, че точната прогноза е в срещата да паднат над 2,5 гола. По-смелите нека да опитат с твърдя единица – коефициентът в различните сайтове е около 2,50.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx