> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Прогноза за мача Астън Вила – Ливърпул


Прогноза за мача Астън Вила – Ливърпул

0
0
345

Астън Вила приема Ливърпул в мач от ФА Къп – най-старият футболен турнир в света. Срещата е в петък от 21.45 часа на “Вила Парк” в Бирмингам. Това е и може би най-голямото дерби в този кръг, след като в класирането на Висшата лига Ливърпул е лидер с 33 точки, а Вила е осми с 26 т., но и мач по-малко.
Срещата се очаква и с още по-голям трепет, защото през октомври пак в Бирмингам Вила разби именно състава на Юрген Клоп с гръмкото 7:2.

Бившият отбор на Стилиян Петров е с три победи и два хикса, а през уикенда падна незаслужено от Манчестър Юнайтед с 1:2. В тези мачове бирмингамци вкараха девет гола и инкасираха три, като другото получено попадение е при 1:1 с Челси в Лондон. Тази статистика говори, че тимът на Дийн Смит играе силно в защита и в същото време вкарва средно по 1,5 гола на мач. Мениджърът ще е само без трайно контузените Уесли и Трезеге, а под въпрос е само Рос Баркли.

А Юрген Клоп е с доста кадрови проблеми, като твърдо в лазарета са Върджил ван Дайк, Диого Жота, Джо Гомес, Жоел Матип, Наби Кейта и Константинос Цимикалис.
Именно поради тази причина „червените“ останаха без победа в и в трите коледни мача, в които извъртяха равенства с Нюкасъл и Уест Бромич и загубиха в понеделник от Саутхемптън с 0:1. Преди това “мърсисайдци” са с два успеха и 1:1 с новака Фулъм. Общата голова разлика е 11:4, но 7 от головете са от разгрома над Кристъл Палас.

Сблъсъците между двата тима са доста резултатни, като Вила е вкарал 14 гола, а Ливърпул с един повече. У дома обаче играчите на Смит взеха последните два мача срещу този съперник.
Сега вероятно и в двата отбора ще има промени.
Прогнозата ми е за голово шоу, като срещата ще завърши с над 2,5 гола. Все пак мисля, че Ливърпул ще излезе победител от този сблъсък.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx