> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Прогноза за мача Бенфика – Арсенал


0
0
435

Бенфика е домакин на Арсенал в супердербито от 1/16-финалите в Лига Европа. Срещата е в четвъртък от 22.00 часа на “Стадио Олимпико” в Рим. Това е така, защото английските клубове имат забрана да пътуват за някои европейски страни заради коронакризата. Ответният мач пък ще се играе в Атина, така, че факторът домакинско предимство тук е изключен.

Бенфика буксува този сезон в португалското първенство, като заема четвъртата позиция с 38 точки и изостава с 13 т. от лидера Спортинг. Тимът е с едва една победа в последните шест мача, като е още с четири равенства и една загуба, при 5:4 обща голова разлика. У дома тимът е с три победи и два хикса от началото на годината.
Треньорът Жорже Жезуш ще е без контузените Андре Алмейда и Жардел. Напред ще се разчита на Харис Сеферович и Дарвин Нунес, а в сърцето на отбраната наставникът ще заложи на опитните Николас Отаменди и Ян Вертонген.

Колегата на Жезуш Микел Артета почти няма кадрови проблеми, като под въпрос е капитанът Пиер-Емерик Обамеянг. Габонецът получи травма в глезена през уикенда при успеха над Лийдс с 4:2, но се очаква да е титуляр. Другите с леки болежки са Томас Партей и Кийрън Тиърни. Сред избраниците на испанеца ще е и бранителят Давид Луис, който няма търпение да се изправи срещу бившия си отбор.
Преди успеха над Лийдс, Арсенал навъртя по две победи и загуби и едно равенство във Висшата лига, при 11:6 голова разлика. Навън тимът обаче е с три поредни поражения.

Досега Бенфика и Арсенал се изиграли само три контроли, като две от тях печелят лондончани, а третата е за португалците, но тя е от преди 10 години.
Арсенал обаче е в серия от шест победи в Лига Европа, а Бенфика е допуснал поне по два гола в последните си 8 от общо 10 мача в турнира.
Прогнозата ми е за успех на Арсенал. Смятам, че срещата ще завърши с над 2,5 гола и “топчиите” ще вземат своето още във Вечния град.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments