> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Проблеми за Клоп преди дербито с Челси


0
0
494

Юрген Клоп има кадрови проблеми преди дербито с Челси в четвъртък. Мениджърът на Ливърпул очаква трима от ключовите футболисти на шампионите да бъдат готови за игра за важния мач, който е от междинния 27-и кръг на Висшата лига.

Става дума за Алисон Бекер, който пропусна двубоя с Шефилд Юнайтед (2:0) след трагичната кончина на неговия баща, Фабиньо и Диого Жота. Последните двама лекуваха контузии, като португалецът не е играл от септември.

Клоп разкри, че Диого Жота се е разболял часове преди мача с Шефилд Юнайтед. Португалецът не е играл от септември. Германецът се надява той да бъде готов за важния сблъсък, който е пряк дуел за място в топ 4.

Почти съм сигурен, че Алисон и Фабиньо ще могат да играят. Диого беше с нас в хотела, но през нощта се разболя и трябваше да го изпратим обратно у дома. При него всичко зависи от това колко бързо ще се възстанови”, каза Плоп.

“През миналата седмица той тренира с отбора и изглеждаше доста добре. Мисля, че трябва да е готов за четвъртък, но не мога да кажа със сигурност в момента. Фабиньо вече тренира два пъти с отбора”, заяви допълни немецът.
Отделно трайно контузени са Жоел Матип, Джо Гомес, Върджил ван Дайк и Джордан Хендерсън.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments