> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Поляци спънаха ЦСКА в Турция


0
0
1504

ЦСКА и полския елитен Стал Мелец завършиха 0:0 във втората контролна среща на “червените” по време на зимния лагер на тима в турския курорт Алания.
Старши треньорът Бруно Акрапович заложи на две напълно различни единайсеторки през двете полувремена. В титулярния състав на Стал личеше името на бившия футболист на ЦСКА Божидар Чорбаджийски.

Първата част бе равностойна, като “армейците” показаха много солидна и сигурна игра в отбрана и владееха повече топката в средата на терена. Чистите голови положения обаче почти липсваха. Все пак в 15-ата минута капитанът Петър Занев отправи силен шут от над 25 метра, но вратарят на полския тим успя да улови кълбото. Това бе и първи изстрел по посока на една от двете врати. Пет минути по-късно Брадли Мазику изведе Юнус Санкаре на стрелкова позиция в наказателното поле и сенегалецът стреля силно от малък ъгъл, но стражът на Стал изби в корнер. Малко преди почивката и поляците имаха възможност да се разпишат, но Густаво Бусато показа завиден рефлекс и успя да отбие силния изстрел с глава, който бе насочен точно под гредата в ъглов удар. Така първото полувреме приключи при нулево равенство.

През втората част ЦСКА започна с изцяло променен състав, като единствено Амос Юга бе останал на терена, но и той бе заменен малко след началото на полувремето. “Армейците” наложиха натиск спрямо своя опонент, търсейки първо попадение. В 56-ата минута опасно центриране по земя отляво за малко не завърши с автогол във вратата на поляците при опит топката да не попадне в Ахмед Ахмедов. Юношите на клуба Мартин Смоленски и Александър Бучков показаха стабилна игра и натрупаха ценен игрови опит. До края на двубоя гол не падна в нито една от двете врати и срещата завърши 0:0, но като цяло червените направиха една полезна контрола със сериозен европейски отбор. Това беше втората им проверка, а в първата те разбиха дубъла на Аланияспор.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx