> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Победата над Барселона е стилна, казва Мбапе


0
0
317

Килиан Мбапе разчекна Барселона при успеха на Пари Сен Жермен с 4:1 в първия 1/8-финал в Шампионската лига. 22-годишният французин вкара хеттрик на “Камп Ноу” и заслужено бе определен за Играч на мача.

“Много сме щастливи, това бе важна победа за нас. Искахме да дойдем тук и да победим и го направихме със стил. Този мач беше невероятен, но все още не сме спечелили нищо“, заяви Мбапе.

Винаги искам да давам най-доброто за ПСЖ. Тази фланелка значи много за мен. Не винаги се получава и понякога имам и слаби мачове, но никога не съм се крил, когато правя грешки. Сега е важно да продължим по този начин. Треньорът свърши страхотна работа след идването си в клуба, но той продължи започнатото от Томас Тухел, който също свърши невероятна работа тук и ни изведе до финал”, обяви Мбапе.

“Ставаме все по-стабилни физически. Все още не сме достигнали пика на формата си, макар сега да играхме много силно. Трябва обаче да продължим да се подобряваме, за да има още такива мачове”, смята нападателят.

На другия полюс беше нападателят на Барселона Антоан Гризман. “Това не е лицето, което искаме да показваме. Сега е важно бързо да се вдигнем след тази загуба. Ще се борим до последно в реванша, пък ще видим какво ще стане. Това бе лошо представяне. Тежко е да приемем, че основен конкурент ни вкара четири на “Камп Ноу”, но ние ще отидем в Париж за победа. Няма да отидем само, за да отбием номера”, категоричен е французинът.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments