> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Пирин прибра Орлин Старокин


0
0
274

Пирин привлече Орлин Старокин с договор до края на сезона. Защитникът, който за последно игра в Левски, е четвъртото ново попълнение на “орлетата” през зимната пауза. През сезон 2016-17 г. Старокин бе част от Пирин, като изигра 25 мача и отбеляза 3 гола в Първа лига. Бранителят обаче така и не можа да се наложи на “Герена” есента и собственикът Наско Сираков набързо му скъса договора.
Преди Старокин на ст. “Христо Ботев” в Благоевград пристигнаха Андон Гущеров от ЦСКА 1498 и Венцислав Бенгюзов от Славия, който парафираха договори за по година и половина, и Димитър Шейтанов. За последно 21-годишният страж беше част от португалския Авеш, като миналата есен дори записа мачове в елита. Авеш обаче се разпадна заради дългове.

В същото време Пирин се раздели по взаимно съгласие с вратаря Исмет Кисьов, нападателя Димитър Алексиев и защитника Мирослав Пушкаров.
“Ръководството и спортно-техническия щаб на ФК Пирин (Благоевград) благодари на тримата за тяхната отдаденост и професионализъм и им пожелава здраве и бъдещи успехи”, обявиха от тима.

Пролетта Пирин ще гони промоция в елита, като зимува на второ място с 32 точки, с колкото е и лидерът Локо Сф. Третият Кариана е с 31 точки, но тимът от монтанското село Ерден фалира и даже вече беше закрит. Така трети в момента е Лудогорец-2 с 29 т., пред Спортист Своге с 26. По регламент “орлите” обаче нямат право на промоция. Директна виза взимат първите два тима, а третият ще играе бараж.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx