> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Петев се е разбрал с Лудогорец за минути


0
0
258

Най-успешният български футболен треньор в последните години Ивайло Петев говори при завръщането си начело на Лудогорец. 47-годишният специалист даде старт на изграждането на разградския клуб преди 12 години, спечели първите две титли и сега се връща 10 години по-късно след раздялата със словенеца Анте Шимунджа.
Петев беше представен днес от изпълнителния директор Ангел Петричев, който разказа детайли. По традиция подобни събития са ангажимент на Георги Караманджуков, но спортният директор се оказа с неотложен, планиран преди седмица ангажимент.

“Първо искам да благодаря на собствениците за доверието, което ми гласуваха. Много бързо стана всичко, за няколко часа. Очаквах това нещо да се случи рано или късно, защото моята кариера тръгна от тук. Ще дам всичко от себе си като личност и като човек, каквото съм натрупал през годините, за да може този отбор да се върне на правилния път. Не е тайна, че имаме малък проблем. Ако нямахме, нямаше да се смени треньора. Екипът, който работи е на 90 процента същия, имаме една и съща цел. И всеки един работник в този клуб дава всичко от себе си, нещата ще се случат. За всичко трябва време, не може обаче за 24 часа да имаме резултати. Но пък трябва да се работи 24 часа, за да се начертае нашия план. Ще дадем всичко от себе си, за да изглежда Лудогорец по-убедително от сега”, започна Петев.

Наясно съм с абсолютно всичко, което хората очакват от мене. Наясно съм със себе си, знам какво мога и какво искам. Отборът разполага с изключително добри футболисти. Има залитане в определена посока. Лудогорец е винаги играл атакуващо, винаги е бил доминантен отбор, с притежание на топката. Повече конкретика за спортно-техническите детайли няма да казвам. Минал съм и през много по-тежки моменти, напълно съм наясно какво ме чака. Бил съм в по-кризисни ситуации и съм се оправял. Но да тръгнем стъпка по стъпка. Не може всичко за 24 часа да се реши. Имаме време, мачове, тренировки. Ще запознавам играчите с мене и аз с тях ще се запознавам”, допълни той.

Попитан как се е променил Лудогорец през тези 10 години, в които той не е бил тук, роденият в Ловеч специалист отговори: “За 10 години мога да кажа, че клубът е на топ-ниво за нашите балкански територии. Това е един европейски отбор вече с резултатите, с инфраструктурата. Един модерен европейски отбор. Аз ли как съм се променил? Ще кажа само това, че човек с годините помъдрява и се опирам на опита, който съм придобил. Винаги се стремя да бъда реален, да си търся първо своите грешки. Реален човек съм, да видим какво ще се случи утре. Миналото е статистика само, не лежа на стари лаври. Гледам утре”, обобщи Петев. Той се е разбрал с шефовете буквално за няколко минути.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx