> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Паро Никодимов с тежки обиди към играчите на ЦСКА


0
0
416

Славният халф и старши треньор на ЦСКА Аспарух Никодимов стана поредната легенда с коментар след вчерашния финал за Sesame Купа на България, спечелен от Левски с 1:0. Паро се изказа против наставника Алън Пардю и определи някои футболисти от селекцията на ЦСКА като “некадърници“.

“С тези тромави полузащитници какво може да направиш? Те бягат бързо колкото мен, а аз гоня 80 години вече. Димитър Якимов като тръгнеше минаваше по четирима-петима от съперника и правеше голове, или извеждаше играч на празна врата. Трябва да ги разкарат някои некадърници. Ако трябва да изстрадат привържениците още две-три години колебливи игри, но да си стегнем школата.

Като го гледам Пардю, начело на ЦСКА нищо не направи. Играта ни е кошмарна – бавна. Левски играха по-нападателно, много по-свежо. Не че кой знае какво са направили в мача, но бяха по-организираният отбор. Вярно, че малко случайно вкараха, там си е виновен и този Лам – искаше да се направи на голям футболист, но не стана работата”, заяви Никодимов пред “Топспорт”.

Снимка: ЦСКА

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx